miércoles, 6 de julio de 2011

Piatti dentro, David Navarro y Chori Dominguez fuera / Piatti dins, David Navarro i Chori Dominguez fora

Frenética actividad en el seno valencianista en estas últimas horas a sabiendas de que mañana día 7 la plantilla vuelve al trabajo. / Frenètica activitat en el seno valencianista en estes últimes hores sabent que demà dia 7 la plantilla torna al treball.

El Valencia ha fichado finalmente a Piatti como sustituto tanto de Joaquín como de Vicente, ya que es un jugador que, aunque sea zurdo, puede manejarse perfectamente por cualquiera de las dos bandas, e incluso ocupar la plaza de media punta y delantero. Procede del Almería, es de nacionalidad argentina y tan solo tiene 22 años. Un autentico diablo con el balón, muy rápido y habilidoso y que personalmente estoy encantado de que vista la zamarra Che durante las próximas 5 temporadas por las que ha firmado el jugador. Este fichaje además tiene una doble lectura positiva: la primera es la celeridad lo que se ha realizado adelantándose a Clubs como Sevilla, At. Madrid y Málaga. La segunda lectura es el precio; el Valencia ha pagado por este jugador 7 millones de euros ahorrándose además la adaptación del jugador y ganando un Piatti mucho más maduro desde su llegada a España, mientras que el Almería en su momento había pagado 7,5 millones por el 75% de su pase, el otro 25% lo conservaba hasta su reciente fichaje el Estudiantes argentino. En definitiva, todo un acierto de la secretaria técnica. / El València ha fitxat finalment a Piatti com a substitut tant de Joaquín com de Vicente, ja que és un jugador que, encara que siga esquerrà, pot manejar-se perfectament per qualsevol de les dos bandes, i inclús ocupar la plaça de mitja punta i davanter. Procedix de l'Almeria, és de nacionalitat argentina i tan sols té 22 anys. Un autentique diable amb el baló, molt ràpid i manyós i que personalment estic encantat de que vista la samarra Che durant les pròximes 5 temporades per les quals ha firmat el jugador. Este fitxatge a més té una doble lectura positiva: la primera és la celeritat el que s'ha realitzat avançant-se a Clubs com Sevilla, Àt. Madrid i Màlaga. La segona lectura és el preu; el València ha pagat per este jugador 7 milions d'euros estalviant-se a més l'adaptació del jugador i guanyant un Piatti molt més madur des de la seua arribada a Espanya, mentres que l'Almeria en el seu moment havia pagat 7,5 milions pel 75% del seu passe, l'altre 25% ho conservava fins al seu recent fitxatge l'Estudiants argentí. En definitiva, tot un encert de la secretària tècnica.

David Navarro finalmente se ha desvinculado del Valencia obteniendo la carta de libertad a cambio de perdonar el último año de contrato que le quedaba. Con toda seguridad, si es que no lo ha hecho ya, firmara por el Neuxatel suizo. A fin y al cabo era la mejor solución para las dos partes; el poco cartel que tiene en España son de Clubs que no pueden soportar la alta ficha que poseía y en el extranjero su fama es nula, incluso negativa después de aquella agresión a Burdiso, con lo cual, contemplar un traspaso con beneficios económicos habría sido casi utópico. La parte negativa, al menos desde mi punto de vista, es que, en la terna Dealbert, Costa y Navarro, lo consideraba el mejor central dentro de lo malo, pero… Le deseo toda la suerte del mundo. / David Navarro finalment s'ha desvinculat del València obtenint la carta de llibertat a canvi de perdonar l'últim any de contracte que li quedava. Amb tota seguretat, si és que no ho ha fet ja, firmara pel Neuxatel suís. A fi i al cap era la millor solució per a les dos parts; el poc cartell que té a Espanya són de Clubs que no poden suportar l'alta fitxa que posseïa i en l'estranger la seua fama és nul·la, inclús negativa després d'aquella agressió a Burdiso, amb la qual cosa, contemplar un traspàs amb beneficis econòmics hauria sigut quasi utòpic. La part negativa, almenys des del meu punt de vista, és que, en la terna Dealbert, Costa i Navarro, ho considerava el millor central dins del pitjor, però... Li desitge tota la sort del món.

Otro que se va, es el Chori Domínguez. Esta mal que lo diga, pero por fin, aunque sea cedido, nos hemos deshecho de este individuo. Se va de préstamo al River Plate en un “ataquitis” por amor a los colores, para poner un granito de arena y ayudar al Club porteño a ascender nuevamente a la primera división. Perdona algo más de un millón de su ficha con esta cesión, lo que me invita a pensar, que el resto de su sueldo será abonado por River, porque sino el Valencia estará haciendo el primo. Esperemos que haga una excelente temporada y que se revalorice para poder sacarle algún beneficio, aunque me temo que eso ya será tema de conversación del próximo año. / Un altre que se'n va, és el Chori Domínguez. Esta mal que ho diga, però per fi, encara que siga cedit, ens hem desfet d'este individu. Se'n va de préstec al River Plate en un "ataquitis" per amor als colors, per a posar un granit d'arena i ajudar al Club porteño a ascendir novament a la primera divisió. Perdona un poc més d'un milió de la seua fitxa amb esta cessió, la qual cosa m'invita a pensar, que la resta del seu sou serà abonat per River, perquè sinó el València estarà fent el ridícul. Esperem que faça una excel·lent temporada i que es revalore per a poder traure-li algun benefici, encara que em tem que això ja serà tema de conversació de l'any que ve.

3 comentarios:

Orgullo Benfiquista dijo...

Gran equipo estáis haciendo eh
Un saludo

Noé Hernández dijo...

Bon jugador Piatti, encara que abans hauría que reforçar la defensa.

De Navarro i Chori: bon vent i barca nova als dos, no me deixen molts bons records la veritat.

Salutacions.

http://getafehistorico.blogspot.com dijo...

gran fichaje el de piatti! os estais haciend buena plantilla
un saludo