miércoles, 1 de junio de 2011

Renovaciones importantes y necesarias. / renovacions importants i necessàries.

David Albelda: el veterano jugador ha prolongado su contrato hasta finales de la temporada que viene, bajándose el sueldo bastantes enteros y mostrando su disposición a retirarse en el Club de su vida… sé que hay mucha gente que no entiende porque se le renueva, sobre todo después de la gran movida que hubo con este jugador en particular al denunciar ante la justicia al Valencia, con los casos de Marchena y Baraja considerados también estandartes del Club a los que no se les ofreció la renovación y también por el “amiguismo” presunto existente entre Llorente y el propio jugador… como ya he defendido alguna vez, si que soy partidario de la renovación; Primero porque te aseguras tener un recambio de mínimas garantías de Topal y así no tienen que gastar recursos en buscarle un sustituto. Segundo por lo ya mencionado, la reducción de su salario considerablemente ayudando al Club a quitarse un lastre y siendo muy consciente de la posición que tendrá dentro de la plantilla. Y tercero, y hay que ser muy realistas, el vestuario tiene albeldadependencia. Aunque no sea el capitán dentro del terreno de juego, si lo es fuera, “parte la pana”, y seguramente no es recomendable “extirparlo” de repente sin tener un líder claro en el vestuario, porque, este equipo, desgraciadamente no tiene jugadores carismáticos.

Vicente Guaita: es el caso contrario al de Albelda. Muy querido por la afición y representante de la nueva hornada de la cantera, que ha tenido que salir primero fuera y luego aprovechar su oportunidad para demostrar lo que la mayoría adivinada, que estamos ante un portero de categoría. Amplia su contrato hasta el 2015 en un acto muy emotivo donde hasta hubo lagrimas por parte del bravo jugador recordando el fallecimiento reciente de su padre. La afición puede quedarse y respirar tranquila, tenemos portero para rato; atrás han quedado los rumores de intereses de equipos ingleses o españoles como el At. Madrid por ficharlo y dejarnos con cara de tonto. Tiene una dura competencia con la llegada de Alves, espero que no se convierta en otro caso Palop, porque el chico lo vale.





David Albelda: el veterà jugador ha prolongat el seu contracte fins a finals de la temporada que ve, abaixant-se el sou prou sencers i mostrant la seua disposició a retirar-se en el Club de la seua vida... sé que hi ha molta gent que no entén perquè se li renova, sobretot després de la gran moguda que va haver-hi amb este jugador en particular al denunciar davant de la justícia al València, amb els casos de Marchena i Baraja considerats també estendards del Club a què no li ls va oferir la renovació i també pel "amiguismo" presumpte existent entre Llorente i el propi jugador... com ja he defés alguna vegada, si que sóc partidari de la renovació; Primer perquè t'assegures tindre un recanvi de mínimes garanties de Topal i així no han de gastar recursos a buscar-li un substitut. Segon pel ja mencionat, la reducció del seu salari considerablement ajudant al Club a llevar-se un llast i sent molt conscient de la posició que tindrà dins de la plantilla. I tercer, i cal ser molt realistes, el vestuari té albeldadependencia. Encara que no siga el capità dins del terreny de joc, si ho és fora, "parte la pana", i segurament no és recomanable "extirparlo" de sobte sense tindre un líder clar en el vestuari, perquè, este equip, desgraciadament no té jugadors carismàtics.

Vicente Guaita: és el cas contrari al d'Albelda. Molt volgut per l'afició i representant de la nova fornada de la pedrera, que ha hagut d'eixir primer fora i després aprofitar la seua oportunitat per a demostrar el que la majoria endevinada, que estem davant d'un porter de categoria. Àmplia el seu contracte fins al 2015 en un acte molt emotiu on fins va haver-hi plores per part del brau jugador recordant la defunció recent de son pare. L'afició pot quedar-se i respirar tranquil·la, tenim porter per a estona; arrere han quedat els rumors d'interessos d'equips anglesos o espanyols com l'Àt. Madrid per fitxar-lo i deixar-nos amb cara de panoli. Té una dura competència amb l'arribada d'Alves, espere que no es convertisca en qualsevol altre cas Palop, perquè el xic ho val

1 comentario:

Orgullo Benfiquista dijo...

Vaya pedazo de portero Guaita le espera un gran futuro
Saludos